Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek egy férfit Szolnokon

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 37 éves férfit Szolnokon a rendőrök, akik csaknem négy kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán közleményben az MTI-vel.

A Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat, miután olyan információ jutott a birtokába, hogy egy szolnoki férfi kábítószerrel kereskedik - írták.

A nyomozók 2023. február 21-én délután a feltételezett elkövető lakásán tartott kutatás eredményeként több mint hárommillió forint készpénzt, 3796 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot, több doboz tiltott teljesítményfokozó szert, és ezek mérésére, adagolására alkalmas eszközöket foglaltak le - tájékoztattak.

A rendőrök a férfit előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatására. A Szolnoki Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja az eljárást - közölték. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !