Keresés ebben a blogban

Járműveket rongált meg, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára egy karcagi nő

Két járművet megrongált, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára. A karcagi rendőrök tetten érték a jogsértőt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy karcagi nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. február 24-re virradóra egy parkolóban álló gépkocsi mindkét oldali visszapillantó tükrét letörte, majd egy másik jármű bal oldali visszapillantó tükrét megrongálta, a tükörfelületeket betörte.

Ezt követően az asszony a hajnali órákban egy üzlet dupla hőszigetelt kirakat üvegének alsó részét addig rugdosta, hogy az betört, majd 435 db, megközelítőleg 780 ezer forint értékű árucikket – köztük ruhaneműket, élelmiszereket, mosógéleket és tisztítószereket, állatfekhelyeket – hordott ki az üzlet elé eltulajdonítási szándékkal, azonban a járőrök tetten érték a jogsértőt.

Az egyenruhások elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit 1 rendbeli garázdaság és 1 rendbeli lopás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a dühét vezette le a megrongált gépjárműveken és betört az üzletbe, „mert ahhoz volt kedve”. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !