Keresés ebben a blogban

Fiatalok raboltak ki egy 17 éves lányt Miskolcon

A miskolci pályaudvaron várakozó lányt szemelték ki azok a fiatalok, akik megpróbálták erőszakkal elvenni áldozatuk telefonját, akitől végül csak a földre esett pénztárcáját tudták elvenni - olvasható a police.hu oldalon.

Rablás bűntett elkövetésének kísérlete miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 21 éves aszalói férfival, és egy 17 éves fulókércsi lánnyal szemben. A gyanúsítottak Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron egy várakozó lánytól a 17 éves fiatalkorú elkérte a mobiltelefonját, amit kérésre sem akart visszaadni jogos tulajdonosának. A szóváltást követően a sértett visszaszerezte mobiltelefonját, de a dulakodás közben a földre esett, így a táskájából kihullott a pénztárcája, amit a 21 éves férfi elemelt.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították, elfogták, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható párost, akiket a nyomozók őrizetbe vettek. A Miskolci Rendőrkapitányság a férfival és fiatalkorú társával szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !