Elkötött és összetört egy kisteherautót egy ittas férfi Hajdúhadházán

A hajdúhadházi járőrök elfogták, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a fiatal férfit - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A bejelentés 2023. február 17-én 23 óra körül érkezett a rendőrségre arról, hogy egy férfi próbál eltolni egy kisteherautót az egyik hajdúhadházi utcában. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és kérdőre vonták a helyi lakost. Összefüggéstelen, zavart válaszokat kaptak kérdéseikre, és az is hamar egyértelművé vált, hogy a 23 éves férfi erősen ittas. Mint kiderült, nem sokkal korábban egy bocskaikerti utcában kötötte el a kisteherautót. Több kilométert kocsikázott, egy villanyoszlopnak is nekiütközött, majd a lerobbant jármű mellett tetten érték az egyenruhások.

Későbbi gyanúsítotti kihallgatásán részeletes beismerő vallomást tett. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !