Egy befutó férfi okozott tömegkarambolt az M5-ös autópályán

A lajosmizsei pihenőhelynél teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrök a pihenőhelyen keresztül terelik a forgalmat - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján két baleset is történt az M5-ös autópálya 66 és 67-es kilométere között, a Budapest felé vezető oldalon.

Az elsődleges adatok alapján egy férfi befutott a sztrádára, ahol őt elütötte egy szabályosan haladó személyautó. A jármű sofőrje valószínűsíthetően vészfékezett, ezért a mögötte haladó további két személyautó, valamint egy tehergépjármű is összeütközött. Ebben a karambolban az autópályára befutó férfi súlyosan sérült, a járművekben ülők közül pedig ketten könnyebben sérültek.

A baleset következtében feltorlódott sorban további két gépjármű is ütközött, mely során egy személy súlyosan megsérült. (Fotó: police.hu/Illusztráció)

A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van, torlódásra kell számítani, de a rendőrök a lajosmizsei pihenőhelyen keresztül terelik a forgalmat, ami így lassú, de folyamatos.

Frissítés! A sztráda ismét teljes szélességében járható!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !