Keresés ebben a blogban

Egy 17 éves fiú elkötött egy autót Fülöpön, majd alaposan összetörte

A 17 éves fiatal elkötött egy autót Fülöpön, majd alaposan összetörte. A hajdúhadházi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre bejelentés érkezett arról, hogy az egyik fülöpi utcából eltűnt egy személyautó, amit nem sokkal messzebb összetörve találtak meg. A rendőrök helyszíni szemlét tartottak és belekezdtek az ügy felderítésébe, tanúkat hallgattak meg, adatgyűjtést végeztek.

A látókörükbe került egy fiatal nyírábrányi lakos, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A 17 éves fiú kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ismerőseinél volt szórakozni Fülöpön, majd úgy döntött, hogy hazamegy. Gyalog indult el, azonban útközben belebotlott egy parkoló gépkocsiba. Beült, megtalálta az indítókulcsot és elhajtott vele. Rövid kocsikázása alatt két kerítésnek is sikerült nekihajtania. Utóbbinál már úgy összetörte az autót, hogy nem tudott továbbmenni, ezért kipattant belőle és futásnak eredt.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !