Zsarolta áldozatát a szexuális erőszaktevő

A szexuális erőszak bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság elsőfokú ítéletet hozott. A bíróság az elkövetőt  5 év 6 hó fegyházbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte. A bíróság eltiltotta továbbá az elkövetőt végleges hatállyal bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség. 

Az ügyész három napot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, míg az elkövető és védő fellebbezést jelentett be. 

A vádirat szerint a 2007-ben született sértett gyermek családjával az Esztergomi járásban lévő községben élnek. A sértett és családja rendszeresen átjárt az elkövetőhöz. A lány sértett megkérte az elkövetőt, hogy a telefonján internetes alkalmazásokat használhasson. A sértett korábban telefonnal meztelen fotókat  készített saját magáról, melyet internetes alkalmazásban kezelt. Mivel a sértett az elkövető telefonján is belépett a saját internetes fiókjába, így az elkövető számára is elérhetővé vált a sértett által használt alkalmazás.

A férfi a telefonján a sértett fotóit megtalálta, ezután azzal fenyegette sértettet, hogy a képeket meg fogja mutatni a lány apjának, amennyiben nem engedi, hogy simogassa a mellét és nemi szervét. A férfi először, amikor a sértett a 12. életévét még nem töltötte be, majd ezen életkor betöltését követően 2020 júniusáig, heti rendszerességgel, amikor a lány nála tartózkodott, a gyermek mellét, nemi szervét simogatta, illetve a sértettel magát simogattatta.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !