Keresés ebben a blogban

Szörnyű baleset történt az M5-ösön, egy ember meghalt, többen megsérültek

Lesodródott az útról egy autó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Örkény térségében, a helyszínelés és műszaki mentés idejére a főváros felé vezető oldal forgalmát megállították - közölte az Útinform a honlapján csütörtök délután. A rendőrség közlése szerint egy migránsokat szállító autó sodródott le az útról, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetről a police.hu oldalon azt írta, egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet Táborfalvánál.

Közölték: a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni csütörtök délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, azonban a jármű a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg és Táborfalva közelében egy fának csapódva állt meg.

A kocsiban hét külföldi volt, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. A baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült - írták.

Az Útinform tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés miatt a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat megállították. Az Útinform azt kérte: aki teheti, a 67-es jelű Lajosmizse/Cegléd csomópontban az 5-ös út felé kerüljön, az autópályára Örkénynél lehet visszatérni.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !