Pucér nőt kukkolt a szoláriumban egy nyíregyházi rendőr

Csak egy szelfit akart készíteni magáról – ezt mondta az a férfi, aki egy meztelen nőt kukkolt egy nyíregyházi szoláriumban. A vád szerint az elválasztó paraván felett, a telefonjával videózott, de a nő meglátta, majd számonkérte. Ezután a férfi dühösen törölte a felvételt. Felfüggesztett börtönt kér rá az ügyészség. Az RTL információi szerint a vádlott egy rendőr, de már nincs állományban.  

Az RTL úgy tudja, azzal próbálta magát menteni a férfi, hogy kiejtette a kezéből a telefonját, ami földet éréskor magától kezdett videózni. Ezért készült felvétel a nőről.

A vád szerint egy alig öt másodperces felvétel volt a vádlott telefonján, amit dühösen kitörölt, amikor rendőrt akartak hívni. Bár a videót már nem tudta bizonyítékként bemutatni a nő, feljelentést tett. Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen.

Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője az RTL Híradónak elmondta, vádiratában az ügyészség a férfivel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Tiltott adatszerzés és kényszerítés miatt ítélheti el a bíróság, miközben a vádlott továbbra is tagad. (Fotó: RTL/Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !