Keresés ebben a blogban

Egy kerekes járókerettel közlekedő idős nőt fosztott ki egy 27 éves karcagi férfi

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy 27 éves helyi lakost. A férfi megkérdezte a pontos időt, de a választ már nem várta meg. Megragadta a sértett táskáját és elszaladt azzal - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy kerekes járókerettel közlekedő idős asszonyt 2023. január 7-én 9 óra körül Karcag belterületén egy helyi lakos azért állított meg, hogy megkérdezze tőle a pontos időt. Míg a nő a zsebébe nyúlt a telefonjáért, hogy megnézze az órát, addig az idegen férfi a járássegítő kosarából kikapta a táskát a benne lévő pénztárcával és elszaladt a zsákmánnyal. Pár utcával arrébb a tárcából kivette a készpénzt és a táskával együtt eldobta.

A bejelentést követő adatgyűjtés során a karcagi rendőrök a rendelkezésre álló kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították, majd elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt. A gyanúsítottként kihallgatott jogsértő beismerő vallomást tett.

A nyomozók az eljárás során megállapították, hogy a 27 éves férfi ellen eljárás van folyamatban több, az elmúlt hónapban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt és az ügyeket egyesítették. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !