Hónapokon keresztül brutálisan bántalmazta élettársát egy 31 éves kecskemét férfi

Elfogták és őrizetbe vették a nyomozók azt a 31 éves kecskeméti férfit, aki hónapokon keresztül brutálisan bántalmazta élettársát - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Súlyos testi sértés miatt vettek őrizetbe a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói egy 31 éves helybélit 2023. január 10-én.

A férfi a gyanú szerint tavaly novembere óta bántalmazta élettársát. Egyik alkalommal kalapáccsal ütött az asszony bokájára, melynek következtében lábszárcsonttörést szenvedett a sértett. Később a csuklóját törte el, ekkor seprűnyéllel ütlegelte. Majd amikor már a nőnek szinte minden végtagjára gipsz került, ismét rátámadott a férfi: ököllel és egy ismeretlen tárggyal kezdte ütlegelni, valamint többször a karjába harapott. A bántalmazottnak sikerült elmenekülnie, a környékbeliek pedig értesítették a mentőket.

Az esetről a bántalmazott ismerőse értesítette a rendőröket 2023. január 10-én, majd nem sokkal később elfogták a brutális férfit a megyeszékhely nyomozói. Őt különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés miatt hallgatták ki. A nyomozók kezdeményezték a 31 éves helybéli letartóztatását. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !