Hajdúszoboszlón egy szabadnapos rendőr fogta el az erőszakos támadót

Szexuális erőszak bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt vettek bűnügyi őrizetbe a hajdúszoboszlói rendőrök egy férfit. A Debreceni Járásbíróság elrendelte a letartóztatását - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hangos sikításra ébredt a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság egyik kiemelt főnyomozója 2023. január 7-én éjszaka. Azonnal felöltözött, magához vette az igazolványát, a telefonját és sietve a hangok irányába indult. Két szomszéd csatlakozott hozzá, ők is a kiabálás miatt szaladtak ki az utcára. Nem sokkal később egy földön fekvő férfira és nőre lettek figyelmesek, utóbbi hangosan sikított és segítséget kért. A rendőr azonnal odalépett hozzájuk és leszedte a férfit a nőről, aki azonnal felállt és zihálva elfutott. A szabadnapos nyomozó tájékoztatta a támadót arról, hogy ő rendőr, majd értesítette a szolgálatban lévő kollégáit a történtekről.

A 25 éves férfit előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2023. január 9-én elrendelt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.(Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !