Fegyvert adtak a szájába és női ruhát adtak egy török férfira, hogy elűzzék Magyarországról

Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt három török férfi ellen, akik egyikük riválisát kényszerítették volna vissza akarata ellenére Törökországba - közölte a Pest Vármegyei Főügyészség. 

A vádirat szerint a három török állampolgárságú elkövető közül ketten apa-fia kapcsolatban állnak, míg a harmadik korábban az apa cégében dolgozott kamionsofőrként. Az apa 2021 februárjáig élettársi kapcsolatban élt egy a vállalkozásában dolgozó nővel, márciustól viszont a nő az ügy szintén török állampolgárságú sértettjével létesített kapcsolatot, akihez már 2021 augusztusában feleségül is ment. Az új férj nem nézte jó szemmel, hogy a felesége továbbra is a volt élettársa cégében dolgozik, így gyakran veszekedtek emiatt.

A nő ezt elpanaszolta korábbi élettárásának, aki elhatározta, hogy a sértettet eltávolítja a nő mellől. Az apa a terve az volt, hogy fia és volt alkalmazottja segítségével, akár akarata ellenére Törökországba viszi a sértettet és nem engedi onnan visszatérni Magyarországra.

December 17-én a három elkövető megjelent a sértett érdi házánál. Maszkot és gumikesztyűt húztak, majd behatoltak az ingatlanba és a sértettet a földre teperték. Az apa egy fegyvernek látszó tárgy csövét belenyomta a sértett szájába, de azt a volt alkalmazottja elővigyázatosságból végül elvette tőle. Erre az apa paprikasprayt fújt a sértett arcába. Ezután a sértett kezeit összekötözték és felváltva bántalmazták, között megfosztották alsóruházatától, valamint a kutyája fekhelyére ültették, illetve szidalmazták és női ruhát is rákényszerítettek. Az apa utasítására a fiú és az alkalmazott átkutatta a sértett házát és onnan százezer forintot, két mobiltelefont egy karórát és egy aranyláncot szedtek össze és tettek el. Ezután az elkövetők beültették a sértettet a gépkocsijukba és elindultak az apa budapesti lakhelye felé, ahonnan tovább akarták szállítani kamionnal a sértettet Törökországba. Ezt közölték is vele.

Útközben Budapest belvárosában a forgalom miatt le kellett lassítaniuk az autóval. Ekkor a sértett észrevett egy közelükben lévő rendőrautót, és kiugrott fogvatartói autójából majd segítséget kért, miközben az elkövetők elhajtottak. 

Az Érdi Járási Ügyészség az ügyben fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és csoportosan elkövetett kifosztás bűntette miatt emelt vádat az elkövetőkkel szemben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !