Keresés ebben a blogban

Beteg unokája arcába harapott egy dühös nagymama a debreceni kórházban

A Debreceni Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen az asszony ellen, aki bántalmazta a kórházban fekvő unokáját - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint az 5 éves sértett 2021. szeptember 9. napjától kezdődően gyógykezelés alatt állt az egyik debreceni kórházban.

2021. szeptember 12. napján a kiskorú gyermek mellett látogatóban volt az egészségügyi intézményben a vádlott, aki 19 óra körüli időben egy telefonbeszélgetés során felindult állapotba került. Ezt követően visszament a kórterembe, ahol a kiskorú sértett vele beszélgetni kezdett, azonban az asszony indulatosan rákiáltott, majd ezután két kézzel megfogta az ágyban fekvő gyermek felsőtestét, magához húzta és beleharapott a bal arcába.

A vádlott bántalmazása következtében a kiskorú, védekezésre képtelen sértett a bal arcán zúzódásos harapott, 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Az ügyben a nyomozást Debreceni Rendőrkapitányság folytatta le.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki. (Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !