Keresés ebben a blogban

Jótevőitől lopott egy sükösdi nő

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának a munkatársai vizsgálják, hogy a sükösdi asszony további, hasonló jellegű bűncselekményt elkövethetett-e.

A bajai rendőrök 2022. december 19-én elfogtak és előállítottak egy 41 éves nőt, aki a gyanú szerint felelős lehet több olyan lopásért, amelyet az utóbbi hetekben Sükösdön követtek el.

A helyi illetőségű asszony 10 nappal ezelőtt elment egy ismerőséhez, és azt kérte tőle, hogy nála maradhasson éjszakára. Házigazdája megsajnálta és befogadta, ám a nő hála helyett reggel felfeszítette az egyik szekrényt, és az ott lévő pénzkazettából készpénzt és iratokat vitt el. Sietve távozott, ami fel is tűnt 66 éves áldozatának, de a férfi csak később vette észre, hogy megkárosították.

A tolvaj három nappal később az utcán szólított meg egy ismeretlent, akitől pénzt kért. A jószívű sértett elővette a tárcájából a pénzét, hogy abból adjon neki, de a nő egy hirtelen mozdulattal kikapta a kezéből a pénzköteget és – összesen 170.000 forintot zsákmányolva – elszaladt. 

Az asszonyt a bajai nyomozók kétrendbeli, üzletszerűen elkövetett lopással gyanúsítják. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !