Jogtalanul elsajátított egy bőröndöt, keresik a rendőrök

A rendőrök az lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható rózsaszín kabátos nő Székesfehérváron, a buszpályaudvaron várakozó, Győr – Székesfehérvár – Szeged közötti útvonalon közlekedő autóbusz csomagtartójából eltulajdonította a sértett fekete színű bőröndjét.  

A középkorú, szőke hajú nő combközépig érő rózsaszín kabátot, sötét nadrágot, fekete cipőt viselt és a jobb vállán hordott fekete válltáska volt nála.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !