Balesetet okozott, majd a gépkocsit hátrahagyva elsétált

Ittasan, vezetői engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett egy 38 éves férfi, aki Sopron külterületén egy kamionnal ütközött.

A 84-es számú főúton, Sopron felől Kópháza irányába közlekedett személygépkocsijával egy hegykői sofőr. A 116-os kilométerszelvény közelében egy jobbra ívelő kanyarban áttért az úttest bal oldalára, ahol a vele szemből érkező, 56 éves kapuvári lakos által vezetett tehergépkocsival ütközött.  Ezt követően a személyautó 38 éves vezetője a helyszínről gyalogosan távozott.

A kiérkező rendőrök a baleset okozóját a 84-es számú főúton – a karambol helyszínétől mintegy két kilométerrel távolabb – igazoltatták, vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Időközben kiderült az is, hogy a fiatalembert a Soproni Járásbíróság a gépjárművezetéstől eltiltotta, így vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

Az egyenruhások a hegykői férfit elfogták és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. Az eset körülményeit a rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !