Taxisofőrt rabolt ki egy 29 éves kemecsei férfi

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O. I. 29 éves kemecsei lakos ellen.

A rendőrségre egy taxisofőr tett bejelentést 2022. november 3-án hajnalban, mely szerint egy férfi taxit rendelt, Kemecséről Nyíregyháza vitette magát majd vissza Kemecsére, ahol a sofőr a viteldíj elszámolására szólította fel utasát. A férfi erre kiszállt az autóból, majd a vezető oldali ajtóhoz ment, egy hirtelen mozdulattal kinyitotta azt, és az oldalsó rekeszből kivette a sofőr pénztárcáját. A járművezető megpróbálta visszavenni a tárcáját, ekkor utasa a lábára rácsapta az ajtót és elmenekült a helyszínről.

A kemecsei rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, az ismeretlen elkövető beazonosítását és felkutatását. A rendőrök néhány órán belül Nyíregyházán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves férfit, aki észlelve őket futva próbált elmenekülni előlük de nem járt sikerrel.

A rendőrök O. I.-t elfogása után előállították a Kemecsei Rendőrőrsre, ahol rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !