Szörnyű, felfoghatatlan dolgot tett egy 14 éves fiú és néhány barátja egy 11 éves kislánnyal Tamásiban (+18)

Szörnyű, felfoghatatlan dolgot tett egy 14 éves fiú és néhány barátja Tamásiban: orális szexre kényszerítettek egy 11 éves lányt – tudta meg a Blikk. Mindezt még le is videózták, és a felvétel felkerült az internetre. Az ügyben nyomoz a rendőrség.

Megdöbbentő és egyben megbotránkoztató történet kering a Tolna megyei Tamásiban az emberek között.

"A gyerekeim számoltak be arról, hogy 11 éves társukat egy fiú, K. M. arra kényszerített, hogy az iskolával szemben lévő templom kertjében orálisan kielégítse. Erről még videófelvételt is készített, amit büszkén osztott meg a barátaival és az ismerőseivel" – jelezte a Blikk egyik olvasója, aki az ügy kényes volta miatt kérte azt, hogy neve ne szerepeljen a cikkben.

"Az iskolában a gyerekek újabb és újabb részletekről szereznek tudomást, így azt is, hogy nem csak K. M. volt az, aki orális szexre kényszerítette a lányt, és meg is alázta, hanem négy barátja is részt vett benne. A videót egyébként, úgy tudom, eltüntették a netről, ami nem meglepő számomra." - tette hozzá.

"K. M. decemberben lesz 14 éves, és mint gyerekkorút a rendőrségi nyomozásban nem fogják megbüntetni. Kíváncsi lennék arra, hogy a történtek után a gyámügy tesz-e valamit, és ha igen, mit." - jegyezte meg.

"Egy nagyon problémás srácról van szó, aki már kétszer is bukott. Lopásokat követett el, volt, hogy a társai között ollóval járkált. Tavaly a gyereknek két hét felfüggesztése volt, de ő ezt nem büntetésnek vette, hanem örült annak, hogy nem kellett iskolába mennie. Megjegyzem, a tanárok is nagyon kivannak, mert egyre durvább esetek is előfordulnak, mint például egy gyerek énekórán elővette a nemi szervét és azt mutogatta az osztálytársainak, ám ezeknek nem igazán van következményük." - mesélte a Blikk olvasója.

Az ügy miatt a lap kereste a rendőrséget. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság azt a tájékoztatást adta az üggyel kapcsolatban, hogy feljelentés alapján elindult a nyomozás a Tamási Rendőrkapitányságon, és annak érdekeire tekintettel egyebet nem közölhetnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !