Keresés ebben a blogban

Ittas sofőrök okoztak balesetet: csoda, hogy nem történt tragédia

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hajdúhadház és Hajdúsámson között, a 4902-es úton közlekedett egy 76 éves férfi a személyautójával 2022. november 26-án 17 óra körül. A sofőr, későn vette észre, hogy előtte egy traktor halad és nekiütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott.

Másnap 18 óra körül egy vonat és egy személyautó ütközött össze Debrecenben, a Sámsoni úton. Mint kiderült, egy 50 éves nő ráhajtott a vasúti sínekre az autójával és fennakadt a töltésen. Többen próbálták letolni a gépkocsit, azonban nem jártak sikerrel. Személyi sérülés nem történt, viszont a légalkoholmérő ez esetben is jelzett a jármű vezetőjénél. A járőrök a debreceni lakost további mintavételre előállították.

A Debreceni Rendőrkapitányság mindkét sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !