Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Egy halálos közúti közlekedési baleset körülményeinek tisztázása miatt szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat nyomozást halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt. 

Az eljárás eddigi adatai szerint 2022. október 27-én 16 óra 19 perc körüli időben egy 74 éves férfi egy szürke színű Suzuki Ignis típusú személygépkocsival közlekedett a 72. számú főútvonalon, Litér felől a 8. számú főútvonal irányába. Haladása során a pápai sofőr járművével jobbra letért az úttestről, a vízelvezető árokba hajtott, ahol az árokpartnak ütközött. A gépkocsi végül keresztbe fordulva a jobb oldali útpadkán állt meg. A baleset következtében az autó jobb első ülésén utazó idős hölgy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, valamint a 74 éves férfinek is súlyos sérülése keletkezett.

Az eset körülményeinek tisztázása miatt a rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek. A szemtanúk személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, telefonon a 06 (88) 428-022/1012 telefonszámon jelentkezhetnek. Továbbá névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !