Keresés ebben a blogban

Egy szlovák férfi lövéseket adott le egy keszthelyi parkolóban

Több bűncselekmény miatt is felelnie kell a szlovák állampolgárságú férfinak, akit a rendőrök őrizetbe vettek - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 35 éves szlovák férfi Keszthelyen, egy strand parkolójában több személy jelenlétében két lövést adott le a légtér irányába. Ezt követően a férfi egy személygépkocsival elhajtott a helyszínről, de a rendőrök a Bécsi kapu utcánál található kereszteződésben intézkedés alá vonták.

Az ellenőrzés során az egyenruhások ruházatátvizsgálást tartottak, melynek során egy maroklőfegyvert és a hozzá tartozó tárban öt darab 9 milliméteres éles lőszert találtak. A sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja is, melyet a vele szemben alkalmazott alkoholszonda igazolt.

A keszthelyi rendőrök a férfit elfogták, előállították, majd felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !