Dolgozott a menekülési ösztön, a zárt pénztárnál próbálta kipréselni magát egy 19 éves miskolci fiatal

A rendőrök a helyszínen elfogták azt a miskolci lakost, aki a zárt pénztárnál próbálta kipréselni magát, és még az útját álló pénztárost is fellökte, illetve ő is elesett, és az eltulajdonítani kívánt konyakot is elejtette.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 19 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. november 18-án 16 óra előtt egy miskolci üzletből két üveg konyakot próbált ellopni. Az elkövető a bolt egyik zárt kasszájánál próbálta kipréselni magát és fizetés nélkül távozni. Egy pénztárosnő észlelte a lopást, és útját akarta állni a férfinak, aki úgy próbált menekülni, hogy nekifutott az alkalmazottnak. Az ütközés következtében mindketten a földre zuhantak az elkövető az eltulajdonítani kívánt italokat is elejtette. A férfi felállt és újra menekülni próbált, amikor az eladóval együtt újra elestek, majd ezek után már felhagyott az ellenállással.

A bejelentést követően a kiérkező járőrök a férfit az üzletben elfogták és a kapitányságra történő előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !