Keresés ebben a blogban

Benézte a piros lámpát egy autós Budapesten, majdnem tragédia lett a vége (videó)

A zuglói rendőrök néhány nap alatt azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a HÉV előtt átsuhanó autóst.

A Budapesti Autósok Közössége osztott meg egy fedélzeti kamerás felvételt honlapján. A felvételen az látható, amint egy furgon kis híján összeütközik a szabályosan közlekedő, Csömör felől az Örs vezér tér irányába tartó HÉV-vel. A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság a felvétel kapcsán azonnal eljárást indított, hivatalosan bekérte az eredeti felvételeket, majd néhány napon belül azonosította, és kihallgatta a cselekmény elkövetőjét.

Az eljárás adatai szerint egy férfi az általa vezetett furgonnal Zuglóban a Szentmihályi út – Kerepesi út kereszteződésénél lévő vasúti átjáró piros jelzése ellenére egyenesen áthaladt az érkező HÉV előtt. A baleset bekövetkezése csak hajszálon múlt.

A videófelvétel alapján a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indított. A zuglói nyomozók azonosították a járművezetőt. A 27 éves férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte, hogy piroson ment át a teherautóval. Azt mondta, hogy nem ismerte a környéket, és figyelmetlensége miatt nézte be a lámpát.

A férfi az ellene folyó eljárásban szabadlábon védekezhet. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !