A haját tépte és ököllel ütötte élettársát egy 41 éves Balaton-parti településen élő férfi

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 41 éves Balaton-parti kistelepülésen élő férfit és kezdeményezték a letartóztatását - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon egy 41 éves Balaton-parti településen élő férfival szemben. 

Az eljárás adatai alapján 2022 márciusától több alkalommal is bántalmazta élettársát. Szóváltásaikat követően a tettes többször fellökte, és a haját tépte, valamint ököllel ütötte a sértettet. 

Egyik veszekedésükkor a hölgy a telefonjáért nyúlt, hogy mentőt hívjon magához, ám a férfi elvette és kettétörte a készüléket. A legutóbbi ilyen alkalommal, 2022. október 30-án az esti órákban a sértett bejelentést tett a rendőrségre, mert élettársa dühében a lakás berendezési tárgyait törte össze, majd őt ököllel többször megütötte.

A kiérkező egyenruhások a bántalmazót elfogták, majd előállították és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók az illetékes ügyészségen kezdeményezték a férfi letartóztatásának indítványozását.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !