Keresés ebben a blogban

Fékezés nélkül, egy parkolóban gázolt el két gyalogost (videó)

A Tatabányai Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy oroszlányi telephely parkolójából történő kikanyarodás közben elütött két gyalogost.

A vádirati tényállás lényege szerint a vádlott 2020. január 27-én 22 órakor, sötétben és hóesésben autóval kanyarodott ki a munkáltatója oroszlányi telephelyének parkolójából. A telephelyről ugyanekkor sétált el két nő, akiket a vádlott a kanyarodást követően nem észlelt, és fékezés nélkül hátulról nekik ütközött.

A baleset következtében az egyik nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést, míg a másik nő maradandó fogyatékosság hátrahagyásával gyógyuló sérülést szenvedett.

Az ügyészség maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki vele szemben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !