Új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Nyíregyházán, a szabolcsi rendőrök elfogták a terjesztőket

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Zs. 48 éves kótaji, M. A. 50 éves, M. R. 45 éves és M. R. 22 éves nyíregyházi lakosok ellen. 

A nyíregyházi nyomozók 2022. október 13-án összehangolt akció keretén belül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével Nyíregyházán fogták el azt a négy férfit, akik a nyomozás adatai szerint lakó környezetükben anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árultak bódító hatású szert.

A rendőrök megérkezésekor a 45 éves férfi nyíregyházi otthonában tartózkodó egyik férfi, hogy megszabaduljon a tiltott szertől kidobta a nyitott ablakon keresztül, azonban a rendőrök azt is megtalálták. A nyomozók a lakásban tartott kutatás alatt 7,3 gramm kábítószer gyanúját keltő száraz növényi származékot, valamint 40,4 gramm mennyiségű új pszichoaktív anyagot találtak 103 pakettbe csomagoltan, elkészítve az eladásra.  A rendőrök a férfiakat a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyíregyházi nyomozók a 48 éves kótaji, a 45 éves és a 22 éves nyíregyházi férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !