Kéjlak és kártyabarlang Miskolcon

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 28 éves férfi ellen prostitúció elősegítésének bűntette és tiltott szerencsejáték szervezésének bűntette miatt. A férfi Miskolcon két lakást prostituáltak részére adott ki azért, hogy ott szexuális cselekményeket végezzenek, míg egy másik lakásban hónapokon keresztül póker kártyajátékot szervezett, versenyszerű lebonyolításban 10.000-50.000 forint közötti „beülő pénzért”.

A vádirat szerint a férfi 2020. május végétől bérelt Miskolcon két lakást, amelyeket kifejezetten prostituáltak részére kiadott abból a célból, hogy ott szexuális cselekményeket végezzenek. A prostituáltakkal rendszeresen telefonos kapcsolatot tartott, beszedte tőlük a bérleti díjakat, az egyik lakás esetében napi 10.000 forint, a másik vonatkozásában napi 8.000 forintot. A bérbeadásból 9 hónap alatt 1.700.000 forintot szerzett meg.

A vádlott 2020. március 2021. február között egy másik miskolci lakásban legalább húsz alkalommal szervezett póker kártyajátékot versenyszerű lebonyolításban. Esetenként 10 játékos gyűlt össze, akik 10.000-50.000 forint összegekért váltottak zsetont, azaz un. „beülő pénzt”. Az egyes alkalmakkor összegyűlt pénzből a férfi levonta a saját részét, illetve kifizette a kártyaosztókat, majd a játékosokat helyezéseik függvényében. A játékokhoz minden esetben vendéglátást, így ételeket és alkoholt is biztosított.

A vádlott úgy szervezett rendszeresen kártyajátékot, hogy arra jogosultsággal és hatósági engedéllyel nem rendelkezett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést és vagyonelkobzást indítványozott.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !