Kállai Jánost keresik a rendőrök, 100 000 forint jár a nyomravezetőnek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eljárást folytat a Szolnoki Törvényszék BV Csoportjának elfogató parancsa alapján – a csalás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen elítélt – Kállai János kunszentmártoni lakos felkutatása és elfogása céljából.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 100 000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Kállai János felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérik, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen személyesen bejelentést a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél, hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság 06-56/501-600-as központi telefonszámát, a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számot.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !