Ittasan okozott baleset a 22 éves zsanai férfi, aki ráadásul érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezik

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai őrizetbe vették a férfit.

Kiskunmajsa külterületén, az 5402-es számú úton közlekedett egy 22 éves zsanai lakos egy Fiattal. A férfi az út 34-es kilométerénél egy tehergépkocsi előzésébe kezdett, ám a manőver során érintőlegesen nekiütközött először egy szemből érkező, és szabályosan haladó Audinak, majd annak a járműnek, amelyet éppen előzött.

A vétlen sofőrök az útpadkára húzódással próbálták elkerülni a karambolt, ennek ellenére mindkettejük kocsijában anyagi kár keletkezett. A Fiat az ütközések után lesodródott az útról egy árokba, ahol többször átfordult, végül egy kerítésen átrepülve állt meg. A baleset során a férfi és két utasa a súlyosan megsérültek. A biztonsági övet egyikük sem használta.

A helyszínen intézkedő rendőrök a 22 éves fiatallal szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az is kiderült, hogy a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mert az eltiltás hatálya alatt áll.

A járművezetőt előállították és súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !