Keresés ebben a blogban

Felajánlotta élettársa szexuális szolgálatait egy ismerősének, majd féltékeny lett

A Szigetvári Járási Ügyészség többek között kerítés bűntette miatt emelt vádat egy baranyai férfi ellen, aki először felajánlotta volt élettársa szexuális szolgálatait, majd az új élettársa vonatkozásában féltékeny lett.

A vádirati tényállás szerint a férfi 2020 decemberében felajánlotta az akkori élettársa szexuális szolgálatait egy ismerősének, aki élt is a felajánlással. A vádlott a szolgáltatásokért 60.000 forintot kért, azonban ismerőse készpénzzel nem rendelkezett, ezért cserébe átadott egy televíziót, mikrohullámú sütőt, valamint egy fűkaszát. A vádlott haszonszerzés céljából biztosította élettársa szexuális szolgáltatásait ismerősének.

2021 januárjában a férfinak új élettársa lett, akire féltékeny volt. A vádlott ezért többször megjelent azon ismerőseinél, akik miatt féltékenykedett, így többek között annál is, akinek korábbi élettársa szexuális szolgáltatásait felajánlotta. Ennek során a sértetteket többször megfenyegette, illetve egyiküket bántalmazta is.

A vádlott ezen kívül 2021 májusában megjelent egy ismerősének lakásánál, ahol egy nagyobb társasággal italozott. Itt a társaság egy részével szóváltásba keveredett, melynek során két nőt több alkalommal megütött, az egyiküket miután földre került, többször megrúgta. A társaság egyik férfi tagját – aki mozgássérült volt – fellökte, mankóját elvette, majd a földre került sértettbe szintén belerúgott, illetve mankóját eltörte. A sértettek 8 napon túl gyógyuló súlyos, illetve könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az elkövető cselekménye többek között kerítés, súlyos testi sértés bűntettének, zaklatás, könnyű testi sértés vétségének a megállapítására alkalmas.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !