Keresés ebben a blogban

Eltűnt öt testvér

A Gödöllői Rendőrkapitányság folytat eljárást Kövesdi Mirella 7 éves, Feka Linett 3 éves, Feka Krisztián Raul 1 éves, Tóth Levente Dominik 12 éves, valamint Szabó Tamara Erika 16 éves testvérek eltűnése ügyében.

A gyermekek nevelőszülőknél történő ideiglenes elhelyezéséről a napokban döntő gyámhivatal értesítette a rendőrséget, hogy az általuk hozott határozatnak nem tudnak érvényt szerezni, mert az isaszegi lakcímen nem találják a gyermekeket. A rendőrök a körözések elrendelése mellett minden lehetséges módon és eszközzel felkutatásukon és megtalálásukon dolgoznak. Mihamarabbi megtalálásukhoz segítséget kérnek!

A képeken látható öt gyerek nagy valószínűséggel együtt van, feltehetően az őket súlyosan elhanyagoló és róluk megfelelően gondoskodni nem tudó anyjukkal, a 35 éves Feka Hajnalkával hagyták el víz és fűtés nélküli otthonukat, azóta tartózkodási helyük ismeretlen.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a gyerekeket és anyjukat látta, felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !