Drogkereskedőkre mértek csapást a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Karcagi, a Kunszentmártoni, és a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kollégáival 2022. október 12-én mértek csapást az illetékességi területükön tevékenykedő, kábítószer-kereskedelemmel összefüggésbe hozható személyekre.

A nyomozók 20 lakcímen összesen 28 embert állítottak elő. Ezzel párhuzamosan végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként több mint 15 kg vágott dohányt, 1110,98 g kábítószer gyanúját keltő anyagot, 177 db extasy tablettát, valamint vagyon-visszaszerzési tevékenység okán 1485 eurot, 5.796.500 forintot és 547 g arany ékszert, továbbá nagy értékű személygépkocsikat, mobiltelefon készülékeket, műszaki cikkeket foglaltak le.

A nyomozók megállapították, hogy 1 nő és 8 férfi rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített kábítószer gyanúját keltő anyagokat Jász-Nagykun-Szolnok megyei lakosoknak. A gyanúsítottakat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. Az illetékes nyomozó hatóság a terheltek őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A bíróság valamennyiük esetében 30 napra rendelte el letartóztatásukat.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !