Bolti tolvajt keresnek a rendőrök, egy idős nő a gyanúsított

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat szabálysértési értékre egy, vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy szekszárdi nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki a 7100 Szekszárd, Béri Balogh Ádám utca 2. szám alatti Coop ABC-ben a pultra helyezett pénztárcáját ellopta, míg ő a fizetéssel volt elfoglalva. A tárcában benne volt személyi igazolványa, lakcímkártyája, TAJ kártyája, nyugdíjas igazolványa, OTP Bank által kiállított bankkártyája, valamint 7.500,-forint készpénze.

A bűncselekménnyel okozott kár: 10.000,-Ft.

Az elkövetőről készült  felvétel alapján a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a személlyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as szám 3633-as mellékét, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !