Az óvoda mellett is adott el kábítószert egy férfi Szekszárdon

A Szekszárdi Járási Ügyészség indítványára a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte annak a 40 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint 2022 júniusa óta rendszeresen értékesített kábítószert Szekszárdon.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított idén nyártól kezdődően szekszárdi otthonában, valamint a város nyilvános részein különféle kábítószerek kereskedelmével tett szert rendszeres jövedelemre. A férfit múlt héten szerdán délután fogták el a Szekszárdi Rendőrkapitányság rendőrei, miközben éppen kábítószert adott el egy szekszárdi óvoda közvetlen közelében.

Az ügyészség álláspontja szerint a kábítószert maga is fogyasztó, kábítószerrel visszaélés bűncselekménye miatt korábban már jogerősen szabadságvesztésre ítélt férfi esetében fokozottan fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye, továbbá az, hogy szabadlábon hagyása esetén veszélyeztetné a bizonyítást.

A nyomozási bíró minden tekintetben osztva az ügyészi indítványban foglaltakat, egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !