Az eladónő védelmére kelt egy férfi az egyik budapesti boltban, majdnem halálra verte a támadó

Az Életvédelmi Osztály munkatársai lezárták a nyomozást az éjjel-nappali boltban verekedő férfi ellen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Egy 22 éves férfi újdonsült ismerősével bement egy VIII. kerületi éjjel-nappali boltba, ahol inzultálta az egyik ott dolgozó nőt. Amikor ezt meglátta a férfi társa, rászólt, majd szóváltás és verekedés alakult ki közöttük.

A nő védelmére kelő férfi az ütésektől a földre esett, az agresszív támadó ezután többször teljes erőből a fejére és a mellkasára taposott. A feltételezett elkövető ezután távozott a boltból. A sértett súlyosan megsérült, hozzá az egyik eladó hívott mentőt. Az inzultált nő nem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály rendőrei a támadót az elkövetés után 12 órával egy XXIII. kerületi lakásban elfogták és előállították. A 22 éves férfit az életvédelmi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói a verekedővel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett kísérlet miatt folytattak eljárást. A szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait a napokban pedig átadták az ügyészség részére.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !