Keresés ebben a blogban

A budapesti nyomozók több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le egy férfi lakásán, szerinte nem követett el semmit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya nyomozást rendelt el kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt egy XVI. kerületi férfival szemben, aki a gyanú szerint az elfogását megelőzően kábítószert szerzett meg, hogy azt továbbértékesítse.

M. Lászlóra a nyomozók a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársaival 2022. október 4-én reggel csaptak le otthonában. A kutatás során tőle több mint 1 kilogramm kábítószergyanús kristályos anyagot, körülbelül 40 gramm fehér port, 25 gramm zöld növényi törmeléket, 45 gramm barna port, 19 gramm barna kristályos anyagot, informatikai eszközöket, mérleget, önzáró tasakokat, valamint több mint 800 ezer forintot foglaltak le. A szerek az alkalmazott kábítószer-gyorstesztek szerint marihuánát, amfetamint és új pszichoaktív anyagot tartalmaznak.

A rendőrök az akció során találtak még egy papírok nélküli gáz-riasztó fegyvert, egy légpuskát, valamint több száz tablettányi ismeretlen eredetű gyógyszert, amelyeket további vizsgálat céljából szintén lefoglaltak. A lefoglalt anyagok értéke megközelíti a kétmillió forintot.

M. Lászlót mintavétel céljából előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi a gyanúsításban közöltek ellen panasszal élt, szerinte azokat nem követte el, ám érdemi vallomást nem tett.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !