12 éves fiút rabolt ki egy 21 éves férfi Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron.

Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes 2022. szeptember 29-én délután Kaposváron, az Áchim András utcai buszpályaudvar egyik liftjénél várakozott. Amikor látta, hogy a felvonóval egyedül érkezik egy gyerek, a lift ajtaját testével elállva pénzt kért tőle. A 12 éves fiú a kérésnek megfelelően egy ezer forintost át is adott, de amint a férfi meglátta, hogy a zsebében több bankjegy is van, rögtön az összes pénzét követelte.

Az egyre agresszívabban fellépő férfi viselkedése komoly félelmet ébresztett a jóval gyengébb fizikumú gyermekben, aki a sarokban szorított helyzetéből egyetlen kiútnak látta a maradék pénzét is átadni zaklatójának.

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akivel szemben elfogatóparancsot adtak ki. A 21 éves kaposvári lakost a Készenléti Rendőrség járőrei másnap késő este Budapest VII. kerületében fogták el. A kaposvári rendőrök H. Szebasztiánt 2022. október 1-jén rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !