Videón, ahogyan egy férfi egy zuglói villamosmegállóban, fényes nappal megtámad egy nőt

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 37 éves férfival szemben, aki egy zuglói villamosmegállóban, fényes nappal támadott meg egy nőt azért, hogy a nyakláncát erőszakkal megszerezze.

A vádirat szerint a 37 éves férfi a XIV. kerület, Bosnyák téri megállóban rátámadt egy villamosra váró nőre azért, hogy az arany nyakláncát erőszakkal megszerezze. A férfi odalépett a sértetthez, majd rángatni kezdte a nő kezét és a ruháját, miközben a nyaklánca felé nyúlkált. A sértett ellenállt a támadásnak és védekezett, ezért dulakodás alakult ki közöttük. A sértett ennek során folyamatosan próbálta eltolni a vádlott kezét a nyaklánca közeléből, aki azonban tovább lökdöste őt.

A támadást látva, a sértett segítségére kelt egy megállóban várakozó férfi, akit azonban a vádlott ellökött, majd újra a sértettre támadt. Ennek során tovább rángatta a nő ruházatát, valamint nekitolta őt a megálló plexijének, miközben folyamatosan próbálta megszerezni a sértett - mintegy 100-150.000 Ft értékű - nyakláncát. Az elkövető a dulakodás során végül elszakította az ékszert, és annak egy a kezében maradó darabjával elmenekült a helyszínről.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a 37 éves férfit rablás bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !