Ökölütéssel torolta meg, hogy a kiskorúaktól nem kapott cigarettát és alkoholt

A súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki kétszer is agresszív volt azokkal szemben, akik kérését nem teljesítették.

A vádirat szerint az ittas férfi Tatabányán egy férfitól pénzt kért, de nem kapott, ezért ököllel az arcán megütötte. Az ütéstől a sértettnek orrvérzése lett,  a cselekmény alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörés okozására.

Ezután az elkövető a buszmegállóban egy kiskorú férfitól és a baráti társaságától cigarettát kért, illetve arra kérte őket, hogy vegyenek neki alkoholt. A társaság tagjai a kérést megtagadták, a kiskorú férfi felhívta az elkövetőt arra, hogy menjen onnan, vagy kihívja a rendőrséget. Ekkor az elkövető a kiskorú férfi ruházatát a felső testén megragadta és bal fülénél ököllel megütötte, majd belerúgott a bal lábába. Ezután a férfi jobb lábával rúgott a kiskorú férfi felé, azonban azt elvétve a szintén ott álló kiskorú lány bal lábát találta el. A két kiskorúnak sérülése nem keletkezett.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !