Mi történik az utakon? - Eseménytérkép 2022-09-18

Folyamatosan frissülő hírfolyam.

Hármas karambol az M0-son

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött az M5-ös autópálya 34-es kilométerénél, Inárcs közelében, a főváros felé vezető oldalon. A dabasi hivatásos tűzoltók az egyik gépkocsit félretolták a belső sávból, majd áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Baleset történt az M0-son

Két autó ütközött az M0-s autóút 74-es kilométerénél, a Megyeri híd irányába, a Váci úti felhajtón. A fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Hármas karambol az 56-os főúton

Három személyautó ütközött az 56-os főút 22-es kilométerénél, Bátaszék belterületi szakaszán. A város hivatásos és önkéntes tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Két autó karambolozott a 6-os főúton

Két személyautó karambolozott a 6-os főút 104-es kilométerénél, az 5111-es út lehajtójánál, Paks közelében. A paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesethez mentőhelikopter érkezett.

Hármas karambol a 83-as főúton

Három személyautó ütközött a 83-as főút 85-ös kilométerénél, Pápa közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Baleset történt a 4-es főúton

Három személyautó karambolozott a 4-es főút 171-es kilométerénél, a Karcag és Püspökladány közötti szakaszon. A karcagi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Hármas karambol az M1-esen

Három személyautó karambolozott az M1-es autópálya 172-es kilométerénél, Hegyeshalom térségében, az országhatár felé vezető oldalon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Baleset a 82-es főúton

Három személyautó ütközött a 82-es főút 61-es kilométerénél, Écs belterületi szakaszán. Műszaki mentés céljából a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Autó és vonat ütközött Rábacsanaknál

Motorvonat és személyautó ütközött a 8419-es út 15-ös kilométerénél, Rábacsanak és Egyed között. A csornai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M3-ason Gödöllőnél

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M3-as autópálya 33-as kilométerszelvényénél, Gödöllő térségében, a Budapest felé vezető irányban. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, amelyben hárman utaztak. A baleset miatt egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Baleset történt az M1-esen Töltéstavánál

Összeütközött két gépkocsi az M1-es autópálya 116-os kilométerszelvényénél, Töltéstava térségében, a Budapest felé vezető irányban. Az ütközést követően az egyik jármű a szalagkorlátnak ütközött, a másik kocsi a forgalommal szemben állt meg. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat.

Fának csapódott egy autó Berhida és Pétfürdő között

Fának csapódott egy gépkocsi a Berhidát és Pétfürdőt összekötő út 18-as kilométerszelvényénél. A baleset következtében a jármű kettészakadt, a két utast a pétfürdői hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték a kocsiból. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, többek között egy mentőhelikopter is leszállt a helyszínre, ahol teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

(Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !