Ugrás a fő tartalomra

Mi történik az utakon? - Eseménytérkép 2022-09-18

Folyamatosan frissülő hírfolyam.

Hármas karambol az M0-son

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött az M5-ös autópálya 34-es kilométerénél, Inárcs közelében, a főváros felé vezető oldalon. A dabasi hivatásos tűzoltók az egyik gépkocsit félretolták a belső sávból, majd áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Baleset történt az M0-son

Két autó ütközött az M0-s autóút 74-es kilométerénél, a Megyeri híd irányába, a Váci úti felhajtón. A fővárosi hivatásos és az újpesti önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Hármas karambol az 56-os főúton

Három személyautó ütközött az 56-os főút 22-es kilométerénél, Bátaszék belterületi szakaszán. A város hivatásos és önkéntes tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Két autó karambolozott a 6-os főúton

Két személyautó karambolozott a 6-os főút 104-es kilométerénél, az 5111-es út lehajtójánál, Paks közelében. A paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesethez mentőhelikopter érkezett.

Hármas karambol a 83-as főúton

Három személyautó ütközött a 83-as főút 85-ös kilométerénél, Pápa közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Baleset történt a 4-es főúton

Három személyautó karambolozott a 4-es főút 171-es kilométerénél, a Karcag és Püspökladány közötti szakaszon. A karcagi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Hármas karambol az M1-esen

Három személyautó karambolozott az M1-es autópálya 172-es kilométerénél, Hegyeshalom térségében, az országhatár felé vezető oldalon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Baleset a 82-es főúton

Három személyautó ütközött a 82-es főút 61-es kilométerénél, Écs belterületi szakaszán. Műszaki mentés céljából a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Autó és vonat ütközött Rábacsanaknál

Motorvonat és személyautó ütközött a 8419-es út 15-ös kilométerénél, Rábacsanak és Egyed között. A csornai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M3-ason Gödöllőnél

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M3-as autópálya 33-as kilométerszelvényénél, Gödöllő térségében, a Budapest felé vezető irányban. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, amelyben hárman utaztak. A baleset miatt egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Baleset történt az M1-esen Töltéstavánál

Összeütközött két gépkocsi az M1-es autópálya 116-os kilométerszelvényénél, Töltéstava térségében, a Budapest felé vezető irányban. Az ütközést követően az egyik jármű a szalagkorlátnak ütközött, a másik kocsi a forgalommal szemben állt meg. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat.

Fának csapódott egy autó Berhida és Pétfürdő között

Fának csapódott egy gépkocsi a Berhidát és Pétfürdőt összekötő út 18-as kilométerszelvényénél. A baleset következtében a jármű kettészakadt, a két utast a pétfürdői hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték a kocsiból. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, többek között egy mentőhelikopter is leszállt a helyszínre, ahol teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

(Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nem ültek fel a provokációnak a somogyi rendőrök

Felvételt készített a velük szemben intézkedő rendőrökről egy közúti ellenőrzéssel érintett férfi és nő 2022. szeptember 24-én este Balatonszemesen. Az eseménysort rögzítő videót ezt követően – a testület tagjait becsmérlő üzenettel ellátva – a Youtube-ra is feltöltötték. A férfi esetében ez nem egyedülálló: Facebook oldalán több olyan bejegyzés, valamint képsorok is láthatóak, amelyek a rendőrökkel szemben szándékos és provokatív fellépésről tanúskodnak. A feltöltő a felvétel leírásában valótlanságokat állít. A tényleges történések szerint – amelynek jelentős része egyébként a felvételen is látszik/hallatszik – a jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni, emiatt a rendőrök mindkettőjüket előállították.  Az intézkedés a parancsnoki kivizsgálás alapján szakszerű és jogszerű volt. Molnár Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az eseményeket követően köszönetét fejezte ki az intézkedésben résztvevő kollégáinak, aki

Súlyos testi sértés miatt keresik a képen látható férfit

A kőbányai rendőrök az egyik feltételezett elkövető azonosításához a lakosság segítségét kérik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi Budapest X. kerületében, egy Könyves Kálmán körúti benzinkút mögött féltékenységből többször megütött egy másik férfit. A sértettet az ütésektől a földre esett, de az elkövetők még ezután is tovább bántalmazták, majd távoztak a helyszínről. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A nyomozás során a rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, társát továbbra is keresik. A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kék farmernadrágot és farmeringet viselt. Jobb felkarján tetoválás van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit feli

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. Nem egy kreatív hobbi boltba, hanem egy élelmiszerüzletbe tört be rendhagyó ruházatával az elkövető, aki egy fotocellás ajtót kővel áttörve némi szeszes italra tett szert cselekménye során . Az ezredforduló bűnügyi sorozatai azonban nem készítették fel elég alaposan a tettest, a nyomozók ugyanis a helyszínen rögzített nyomok alapján még aznap elfogatóparancsot adtak ki ellene. A szegedi férfit a rendőrök napokon belül elfogták. Az eredményes felderítést követően, a nyomozás lezártával az elkövetőnek dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt kell felelnie. Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

A külseje miatt gúnyolták az iskolában a 11 éves gyürei kislányt, aki öngyilkos akart lenni

Gyürén egy 11 éves kislány lépett ki a vonat elé: iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének.  Szomorú tragédia történt vasárnap Gyürén: egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, szándékosan. A 11 éves gyermeket életveszélyes állapotban szállították kórházba a baleset után, amit a monzdonyvezető már nem tudott elkerülni. A kislányt nagyszülei nevelték, az ismerőseik értetlenül álltak a tragédia előtt. Kiderült, hogy a gyermek iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének - írta a Life . "A lába szilánkosra tört és súlyosan roncsolódott a koponyája" - mondta a Borsnak a kislány, Hanna nagypapája. Mint kiderült, a gyereket a külseje miatt bántották, többször sírva ment haza. "Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye" - árulta el a nagypapa. A gyerek állapota még mindig kritikus Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Focizás közben lett rosszul egy 15 éves budapesti fiú, újra kellett éleszteni

Tegnap este focizás közben lett rosszul Budapesten az a 15 éves fiatal, akihez barátai a mentők gyors segítségét kérték. A fiú minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett és nem mozdult, ezért társai azonnal mentőt hívtak és a mentésirányító telefonos utasításai szerint megvizsgálták, de ekkor már nem lélegzett - közölte az Országos Mentőszolgálat.  "A hős fiatalok nem estek pánikba, azonnal megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek barátjuk életéért, amíg a sporttelep egyik dolgozója elrohant a helyszín közelében kihelyezett defibrillátorért. Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a mentésirányítás segítségével felvették a kapcsolatot a legközelebbi szívcentrummal, ahol felkészültek a beteg fogadására. A gyermek életéért vívott heroikus küzdelem sokáig zajlott még a focipálya gyepén, majd folyamatos újraélesztés mellett, kritikus állapotban szállították kórházba a fiút. Az eset még a rutinos szakemberek