Megverte ismerősét egy férfi Békésen, majd az eszméletlen, életveszélybe került embert magára hagyta és elment diszkóba

Megverte, összerugdosta ismerősét egy férfi Békésen. Az eszméletlen, életveszélybe került embert magára hagyta és elment diszkóba, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták. Az ügy rendőrségi vizsgálata befejeződött, az eljárás iratai az ügyészségre kerültek - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békésen, az autóbusz-állomáson italozás közben, korábbi magánéleti probléma miatt összeszólalkozott két férfi. Egyikük ököllel megütötte a másikat, mire a bántalmazott férfi a földre került. Próbált védekezni, de támadója a tarkójánál fogva megemelte és ismét ököllel fejen ütötte, majd arcon rúgta és többször rátaposott a fejére.A 29 éves békési férfi az életveszélybe került sérültet magára hagyta, felszállt egy buszra és elment a szomszédos városba, diszkóba. A rendőrök azonban a történtek után másfél órával a szórakozóhelyen elfogták. 

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait továbbították az ügyészségre.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !