Lopás miatt keresnek két nőt

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik egy helyi üzletből ruházati termékeket tulajdonítottak el.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A feljelentés adatai szerint az elkövetők az egyik szegedi bevásárlóközpontból több ruházati terméket tulajdonítottak el.

Egyikük 30-35 év körüli, erős testalkatú, kerek arcú, haja sötét, hátközépig ér. Az elkövetéskor kék farmerruhát, fekete sztreccsnadrágot, ezüstszínű papucsot viselt. Derekán fekete pulóver volt. 

Társa 25-30 év körüli, átlagos testalkatú, haja sötét, vállig érő. Fekete kardigánt, sötét felsőt, szürke térdig érő szoknyát és fehér sportcipőt viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !