Két 14 éves fiú szóváltásba keveredett, az egyik fiatal megütötte társát, aki ezt bicskaszúrással viszonozta

Három fiatalkorúval szemben folytatott eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság; az ügy iratait megküldték az ügyészség részére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály egy tavaly tavasszal történt eset miatt indított eljárást, amikor a rendelkezésre álló adatok szerint két 14 éves fiú szóváltásba keveredett egymással Józsefvárosban, a Práter utcában.

A vita során az egyik fiatal megütötte társát, aki ezt a nála lévő bicskával szúrással viszonozta. Az eset után a bicskát az egyik tini 15 éves barátnője rejtette el egy lépcsőfordulóban. A szúrás miatt megsérült fiú súlyos sérülést szenvedett.

A három fiatalt két órán belül elfogták a fővárosi rendőrök, majd azt, aki ütött garázdaság vétség miatt, a késelőt életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt, míg az elkövetés eszközét elrejtő lányt bűnpártolás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészség részére.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !