Kerékpártolvajt keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető azonosításában.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Egy ez idáig ismeretlen férfi 2022. augusztus 19-én 16 óra és 2022. augusztus 22-én 16 óra közötti időben Tatabánya, Győri út 1. szám alatt lévő Konzum épület lépcsőfeljáró alatti kerékpár tárolóból zárral lezárt MTB márkájú kerékpárról szakszerűen leszerelte a vázat, a tartozékok és a hátsó kereket és azokat eltulajdonította. A váz KTM márkájú, fehér színű, női vázas, mindkét kerék sárvédős, hátsó felében csomagtartó, a kormány előtt kosár volt felszerelve, elöl hátul egy-egy lámpa volt, az első villa lila színű, gyors váltós. A tárolóban maradt a kerékpárzár és a kerékpár első kereke.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatosan információval rendelkezik személyesen jelenjen meg a Tatabányai Rendőrkapitányságon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-34-517-777-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy a 112 központi segélyhívó számot!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !