Járókelők szeme láttára fejezte le volt barátnőjét egy férfi Kaliforniában

A skizofrén, alkoholproblémákkal küzdő férfi egy karddal vágta le a kétgyermekes anyuka fejét.

Az otthona előtt, járókelők szeme láttára fejezte le volt barátnőjét egy férfi a kaliforniai San Carlos városában. A gyanúsított később visszatért a tett helyszínére, ahol a percek alatt kiérkező rendőrök azonnal őrizetbe vették - írta a Szeretlek Magyarország.

Az ABC7 televízió információi szerint az áldozatot a 27 éves Karina Castróként azonosították, akinek a hét- és egyéves lánya a házban tartózkodtak anyjuk megölésekor. A helyi sheriffhivatal a People magazinnak megerősítette, hogy az őrizetbe vett gyanúsított a nő volt barátja és 1 éves lányának apja, a 33 éves Jose Landaeta Solano.

Castró még áprilisban kért távoltartási végzést az erőszakos férfival szemben, aki ezt nem tartotta be. A gyilkosság előtti napon állítólag indulatokkal teli üzenetváltást folytattak a Snapchaten keresztül, mely során Karina azzal fenyegette meg Solanót, hogy nyilvánosságra hozza egy másik férfival való viszonyát, ha nem hagyja őt és gyerekeket békén.

Karina apja a csatornának azt is elmondta, hogy Landaeta mentális és alkohol problémákkal küzd. Állítása szerint skizofréniát diagnosztizáltak a férfinél, amire gyógyszereket is szedett.

Egy szemtanú szerint a férfi egy karddal vágta le a nő fejét.

"A fej az autó alatt volt, a nő teste pedig az autó mögött feküdt" - idézte fel a tragédiát az egyik szemtanú.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !