Ugrás a fő tartalomra

Hónapokig fogva tartotta, megalázta, bántalmazta és megerőszakolta élettársát a 36 éves férfi

Hónapokig fogva tartotta, megalázta, bántalmazta és megerőszakolta élettársát az a 36 éves férfi, akit egy fővárosi üzletben lopáson kaptak. Előállításakor kiderült, a monori rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene és 8 napja mindenhol keresik - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 27 éves asszony 2022. augusztus 29-én kért rendőri segítséget, miután már nem bírta elviselni párja kegyetlenségeit. A monori rendőrök elfogatóparancsot adtak ki S. Tibor ellen, és feltérképezték az összes számításba jöhető tartózkodási helyét. Két nappal később hat - négy monorierdei, két csévharaszti - címre indultak egyszerre, ám a férfit nem találták. Miközben további kutatómunkát végeztek, és igyekeztek még több rokont, ismerőst azonosítva, minél hamarabb a nyomára bukkanni, a zuglói rendőrök 2022. szeptember 6-án jelezték, hogy egy hipermarketben lopáson kapták az égre-földre keresett férfit. Előállítás, kihallgatás, őrizetbe vétel, letartóztatás - e forgatókönyv szerint teltek S. Tibor elkövetkező napjai.

A nyomozás felszínre hozta tettes és áldozata közös hónapjainak történéseit. Idén márciusban kezdtek közös életet Bakonyszentlászlón, majd a fővárosba, aztán egy németországi ismerősükhöz költöztek. A férfi szüleinek monorierdei házába 2022 augusztusában tértek vissza. Az együttlétük 5 hónapja alatt S. Tibor állandó felügyelet alatt tartotta a nőt, sokszor bezárta, sehová nem engedte, fenyegetéssel, veréssel állandó félelembe kényszerítette. Az áldozat egyszer megpróbálta elhagyni, amit a férfi veréssel és ölési fenyegetéssel torolt meg, sőt elvette iratait és telefonját is.

A nő rettegett akkor is, amikor egy augusztusi hajnalon párja rámászott és közösülni akart. Az asszony először elutasította, mire pofonok, hajtépés és leszorítás volt a válasz. Életét féltve végül engedett az erőszaknak. Négy nappal később, késő este, egy vita után S. Tibor hajánál fogva ráncigálta egy otthonuk közeli erdőbe, letérdeltette, többször fejbe rúgta, majd a földön fekvő áldozat mellkasára ülve combjaival összeszorította a fejét, miközben azt hangoztatta, megöli. Nyomatékul ököllel ütötte, leköpte, végül füvet és homokot tömött a szájába. A nő a történtek után fordult a rendőrséghez.

A zuglói lopáson rajtakapott és elfogott S. Tibort folytatólagosan, aljas indokból vagy célból elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint szexuális erőszak bűntettével gyanúsították meg. Kihallgatásán a gyanúsítást nem panaszolta meg, de tagadta az elkövetést. Vallomást nem tett, kérdésekre nem válaszolt.

A bűnlajstromhoz hozzáadódott még egy 2022. augusztus 4-ei betörése is: egy monorierdei házból mobiltelefonokat, laptopokat, webkamerát, pénzt, valamint egy udvaron álló autót lopott. A zsákmányon túladott, a kocsit egy félreeső helyen felgyújtotta.

Az őrizetbe vett S. Tibort a bíróság azóta letartóztatta.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nem ültek fel a provokációnak a somogyi rendőrök

Felvételt készített a velük szemben intézkedő rendőrökről egy közúti ellenőrzéssel érintett férfi és nő 2022. szeptember 24-én este Balatonszemesen. Az eseménysort rögzítő videót ezt követően – a testület tagjait becsmérlő üzenettel ellátva – a Youtube-ra is feltöltötték. A férfi esetében ez nem egyedülálló: Facebook oldalán több olyan bejegyzés, valamint képsorok is láthatóak, amelyek a rendőrökkel szemben szándékos és provokatív fellépésről tanúskodnak. A feltöltő a felvétel leírásában valótlanságokat állít. A tényleges történések szerint – amelynek jelentős része egyébként a felvételen is látszik/hallatszik – a jármű vezetője és utasa a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó személyazonosságát igazolni, emiatt a rendőrök mindkettőjüket előállították.  Az intézkedés a parancsnoki kivizsgálás alapján szakszerű és jogszerű volt. Molnár Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az eseményeket követően köszönetét fejezte ki az intézkedésben résztvevő kollégáinak, aki

Súlyos testi sértés miatt keresik a képen látható férfit

A kőbányai rendőrök az egyik feltételezett elkövető azonosításához a lakosság segítségét kérik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi Budapest X. kerületében, egy Könyves Kálmán körúti benzinkút mögött féltékenységből többször megütött egy másik férfit. A sértettet az ütésektől a földre esett, de az elkövetők még ezután is tovább bántalmazták, majd távoztak a helyszínről. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A nyomozás során a rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, társát továbbra is keresik. A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kék farmernadrágot és farmeringet viselt. Jobb felkarján tetoválás van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit feli

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi

Fejét alufóliába, lábát és testét szemeteszsákba bugyolálva lopott egy szegedi férfi - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. Nem egy kreatív hobbi boltba, hanem egy élelmiszerüzletbe tört be rendhagyó ruházatával az elkövető, aki egy fotocellás ajtót kővel áttörve némi szeszes italra tett szert cselekménye során . Az ezredforduló bűnügyi sorozatai azonban nem készítették fel elég alaposan a tettest, a nyomozók ugyanis a helyszínen rögzített nyomok alapján még aznap elfogatóparancsot adtak ki ellene. A szegedi férfit a rendőrök napokon belül elfogták. Az eredményes felderítést követően, a nyomozás lezártával az elkövetőnek dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás miatt kell felelnie. Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

A külseje miatt gúnyolták az iskolában a 11 éves gyürei kislányt, aki öngyilkos akart lenni

Gyürén egy 11 éves kislány lépett ki a vonat elé: iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének.  Szomorú tragédia történt vasárnap Gyürén: egy kislány a nyílt pályán lépett ki a vonat elé, szándékosan. A 11 éves gyermeket életveszélyes állapotban szállították kórházba a baleset után, amit a monzdonyvezető már nem tudott elkerülni. A kislányt nagyszülei nevelték, az ismerőseik értetlenül álltak a tragédia előtt. Kiderült, hogy a gyermek iskolai zaklatások miatt akart véget vetni az életének - írta a Life . "A lába szilánkosra tört és súlyosan roncsolódott a koponyája" - mondta a Borsnak a kislány, Hanna nagypapája. Mint kiderült, a gyereket a külseje miatt bántották, többször sírva ment haza. "Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye" - árulta el a nagypapa. A gyerek állapota még mindig kritikus Megosztás KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !

Focizás közben lett rosszul egy 15 éves budapesti fiú, újra kellett éleszteni

Tegnap este focizás közben lett rosszul Budapesten az a 15 éves fiatal, akihez barátai a mentők gyors segítségét kérték. A fiú minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett és nem mozdult, ezért társai azonnal mentőt hívtak és a mentésirányító telefonos utasításai szerint megvizsgálták, de ekkor már nem lélegzett - közölte az Országos Mentőszolgálat.  "A hős fiatalok nem estek pánikba, azonnal megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek barátjuk életéért, amíg a sporttelep egyik dolgozója elrohant a helyszín közelében kihelyezett defibrillátorért. Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a mentésirányítás segítségével felvették a kapcsolatot a legközelebbi szívcentrummal, ahol felkészültek a beteg fogadására. A gyermek életéért vívott heroikus küzdelem sokáig zajlott még a focipálya gyepén, majd folyamatos újraélesztés mellett, kritikus állapotban szállították kórházba a fiút. Az eset még a rutinos szakemberek