Frontális baleset történt a 10-es úton, egy dorogi rendőr kezdte meg a 63 éves nő újraélesztését

Közlekedési balesetben sérült meg az a 63 éves nő, akinek újraélesztését Balogh László rendőr főtörzsőrmester, a Dorogi Rendőrkapitányság járőre kezdte meg.

A rendőrség közleményében felidézte: frontális baleset történt szeptember 21-én 15 óra körül a 10-es úton. A balesetben négy fő megsérült. A rendőrök kiérkezésekor az egyik jármű mellett feküdt egy nő, akinek nem voltak életjelei, nem volt légzése és keringése. Balogh László rendőr főtörzsőrmester a Dorogi Rendőrkapitányság - Police Medic végzettségű - járőre haladéktalanul megkezdte a bajbajutott újraélesztését. 

"Kollégánk a mentők kiérkezéséig folyamatosan végezte a mellkaskompressziókat. Az időközben kiérkezett mentőszolgálat munkatársainak segítségével, sikeresen újraélesztették a 63 éves nőt, akit kórházba szállítottak." - olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Police Medic képzés egy speciális szakképesítés, mely során életmentő beavatkozásokat, és a teljes újraéleszetési protokollt elsajátítják kollégáink.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !