Eszméletlenre verte, majd egy verembe rejtette élettársát egy Pest megyei férfi

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki egy vita során előbb eszméletlenre verte élettársát, majd élettelen testét elrejtette egy állati tetemek tárolására használt verembe.

A vádirat szerint az elkövető férfi és a sértett nő évek óta se veled, se nélküled viszonyt folytatott. A nő többször is megcsalta a férfit illetve el is költözött tőle, majd visszatért.

2020. novemberében újra együtt laktak a férfi veresegyházi munkahelyének szolgálati lakásában. November 5-én este ismét veszekedni kezdtek, melynek során a sértett bántalmazta az elkövetőt, aki erre megragadta a sértett két vállát, majd nagy erővel lefejelte. A nő ettől azonnal elveszítette az eszméletét és a földre rogyott. A férfi ekkor a magatehetetlen nőhöz lépett és lábával, amelyen acélbetétes munkavédelmi bakancsot viselt, két-három alkalommal, nagy erővel felső testébe rúgott.

Mivel a bántalmazást követően a sértett semmilyen életjelet nem adott, az elkövető elhatározta, hogy eltünteti a testet. A munkájához használt traktorral az épülethez állt, majd annak utánfutójára felhúzta a sértettet. Ezután a közelben lévő, állati tetemek eltemetésére használt veremhez hajtott és a testet belehúzta. Ezt követően gallyakkal és állatbőrrel is lefedte.

A sértett eltűnését testvére jelentette be, de testét csak halálát követően három hónap múlva találták meg.

A Pest Megyei Főügyészség a férfi ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !