Egy szobaajtó mögött próbált elrejtőzni a rendőrök elől a férfi, aki korábbi munkahelyére tört be

Az újbudai rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyére tört be, hogy pénzt lopjon.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. szeptember 23-án éjjel betörtek egy XI. kerületi telephelyre; az elkövető a drótkerítést kibontotta és a lyukon keresztül mászott be az udvarra, majd bejutott az irodába is, ahonnan közel 300 ezer forintot lopott. A férfi a páncélszekrénynél is próbálkozott, de mivel az zárva volt, így onnan nem tudott kivenni semmit. Végül a zsebre tett pénzzel együtt kimászott a telephelyről.

Az újbudai rendőrök beszerezték a cég kamerafelvételeit, melyeken jól látszott, hogy a tettes otthonosan és célirányosan mozgott a telephelyen. Nemsokára azonosították is a feltételezett elkövetőt, akiről kiderült, hogy a cég korábbi alkalmazottja volt. N. Jánost még aznap 14 órakor elfogták tárnoki lakcímén, ahol egy szobaajtó mögött próbált elrejtőzni a rendőrök elől.​

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 31 éves férfit lopás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !